X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Just Shops

Just Shops

Primesti inapoi 2.5 %

Existam din anul 2011, dar am dovedit repede ca prezenta noastra pe piata online era necesara, acoperind o nevoie a consumatorilor pentru produse profesionale si semi-profesionale, intr-o nisa de piata mai putin dezvoltata accea a aparatelor medicale si intretineti corporale, la preturi accesibile si la cele mai exigent standarde de calitate.

Comercializam peste 1.300 de produse in special medicale (tensiometre, termometre, aparate aerosol, aparate pentru monitorizarea pulsului,…) si destinate intretinerii personale (aparate de masaj, aparate de electrostimulare, epilatoare, oglinzi cosmetic, …) toate produse de marci cunoscute : BEURER, OMRON, NUVITA, LAICA, MICROLIFE, BIOLAND, JOYCARE, MEDIFIT, SCALA, MOMERT, REER, LANAFORM, TORK care ofera garantia calitatii.

Accesibilitatea pretului, beneficiile asupra sanatatii intregii familii, cat si un raport calitate/pret foarte bun, ne asigura o rata excelenta de conversie in vanzari.

Raspundem prompt la comenzi, livrarea se face in 24/48 ore, cu livrare gratuita pentru comenzile peste 500 RON, majoritatea produsele sunt pe stoc, organizam campanii promotionale cu diferite ocazii, sarbatori.