X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Miniprix

Miniprix

Primesti inapoi 1.5 %

Miniprix este unul dintre cei mai mari jucatori online de pe piata de fashion. Propunem colectii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de calitate la cele mai mici preturi din Romania.

De ce miniPRIX este altfel?
Magazinul online miniprix a venit ca raspuns la multiplele solicitari pe care le-am primit de a deschide magazine in orase mari din tara. Interes si notorietate exista pentru acest brand, drept dovada sta cresterea spectaculoasa pe care am avut-o in cei trei ani de cand activam in mediul online, peste 40.000 de vizitatori unici pe zi, sute de mii de clienti multumiti, crestere care ne-a propulsat in topul clasamentului pe aceasta nisa.
miniPRIX este un brand puternic care se bucura de notorietate la nivel national, dar intai de toate este un brand friendly, ascultam, intelegem si ne adaptam nevoilor clientilor nostri. Promotii, oferte speciale, reduceri de pana la 80%, transport si retur gratuit, zeci de produse noi in fiecare zi sunt doar cateva dintre beneficiile cu care ne rasfatam clientii.

miniprix.ro%20

Salvează

Salvează