X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Runningshop

Runningshop

Primesti inapoi 4 %
Echipa RunningShop este implicata adanc in comunitatea alergatorilor si triatlonistilor si intelegem perfect necesitatea unui echipament performant atat pentru obtinerea unor rezultate bune, dar si pentru confortul si placerea de a face sport.
Primul magazin de alergare si triatlon din Romania cu peste 110 branduri specializate si peste 4200 de produse. Transport Gratuit la comenzi peste 299 lei.
DescriptionSuntem aproape de sportivii si clientii nostri si ne puteti vedea standul la multe evenimente de alergare si triatlon din Romania.
Sustinem sportivii si organizatorii de evenimente si intelegem perfect necesitatea unui echipament performant atat pentru obtinerea unor rezultate bune, dar si pentru confortul si placerea de a face sport.
Cu cele peste 4200 produse si peste 110 marci specializate acoperim aproape orice nevoie de echipament.
Credem ca apropiatii nostri vor fi mai sanatosi si mai plini de viata daca vor incepe sa faca mai mult sport si sa isi petreaca mai mult timp in aer liber.
Clientii nostri fideli beneficiaza de un Program de Fidelizare personalizat extrem de atractiv care ofera atat preturi speciale cat si servicii incluse sau gratuite.
Suntem primul magazin de alergare si triatlon din Romania.
Am lansat magazinul online in 2009 cu numai 100 produse si am ajuns sa va putem oferi o varientate de peste 4200 produse de la peste 110 branduri internationale.
Prin varietatea de produse, categorii si marci acoperim aproape orice nevoie de echipament.
Suntem aproape de sportivii si clientii nostri si ne puteti vedea standul la multe evenimente de alergare si triatlon din Romania.
Sustinem sportivii si organizatorii de evenimente si intelegem perfect necesitatea unui echipament performant atat pentru obtinerea unor rezultate bune, dar si pentru confortul si placerea de a face sport.
 
runningshop.ro

Salvează