X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Upcar

Upcar

Primesti inapoi 4 %

UpCar este magazinul online care ofera cea mai variata gama de produse electronice si bricolaj auto.

UpCar.ro este magazin online specializat in vanzarea electronicelor auto si a accesoriilor pentru masini. Cu o gama de peste 20.000 de produse, UpCar.ro este unul dintre cei mai importanti jucatori online din acest segment. Categoriile acoperite: Statii radio, boxe auto, subwoofere, playere auto, cutii de portbagaj, suporturi biciclete, suporturi schiuri si placi, scaune auto copii, accesorii de interior si multe altele.

Suntem distribuitori oficiali al unor branduri renumite din zona auto cum ar fi: SONY, JVC, MIDLAND, PNI, BLAUPUNKT, ALPINE, CLARION, JBL, FOCAL, VIPER, PIONEER etc.

Printre categoriile oferite enumeram Statii radio, Sisteme de sunet, Navigatii portabile si dedicate, Portbagaje auto, Camere video DVR & Sport, Suporturi de bicicleta et

Organizam evenimente de shopping tip Black Friday, Crazy Weekend, Crazy Hour.

upcar.ro