X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
MegaPlus

MegaPlus

Primesti inapoi 2.8 %

Mega Plus este un magazin online care in conditiile unei piete intr-o continua crestere, ofera o gama variata de produse pentru casa si gradina, ustensile de bucatarie, produse pentru ingrijire corporala, electrocasnice si scule electrice.

Suntem o echipa in care cu totii lucram cu mandrie pentru realizarile noastre urmarind o dezvoltare permanenta atat personala cat si profesionala.

Cu fiecare experienta acumulata suntem mai mandri ca am mers mai departe si am mai invatat cate ceva care ne-a facut sa crestem.

Suntem dedicati pentru a oferi clientilor solutii practice cererilor in continua dezvoltare, in pas cu inovatiile din domeniul in care activam.

Dorim sa oferim clientilor increderea in comertul online din Romania, confortul oferit de ceea ce inseamna “online shopping” si dorinta de a reveni aici pentru a gasi cele mai bune solutii.

Suntem intr-o continua crestere, devenind un partener de incredere pentru clientii si furnizorii nostri.

Nu orice fel de clienti, ci aceia care pot intelege ca serviciile de calitate si un parteneriat pe termen lung sunt mai importante decat un pret mai mic si o vanzare rapida in scopul unui profit mai mare.

Nu orice fel de furnizori, ci aceia care se pot adapta pietei pe care activam prin produse de cat mai buna calitate pentru clienti cu o cerere din ce in ce mai dinamica.