X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Otter

Otter

Primesti inapoi 4 %

Detalii Magazin

Dispunand de o gama diversificata de modele in diverse stiluri, in magazinele multibrand Otter si online pe www.otter.ro, gasesti de fiecare data produse in ton cu personalitatea ta.

Pentru ca fiecare dintre consumatorii Otter este unic, am introdus in portofoliul nostru branduri precum Nike, Geox, Diesel, Clarks, Epica, Le colonel, Ara, Mario Ferretti, Converse, Gryxx, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans, branduri recunoscute din punct de vedere al designului, stilului si calitatii produselor, produse ce urmaresc ultimele tendinte.

Calitatea produselor si avantajele oferite tuturor clientilor Otter prin programul de fidelitate, fac ca toate produsele disponibile in magazinele Otter sa fie extreme de apreciate si cautate de catre consumatori, care se raporteaza la Otter ca fiind un brand de traditie, perfect adaptabil momentelor diferite si speciale din viata.

Otter