X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
NeaKaisa

NeaKaisa

Primesti inapoi 0 %

NeaKaisa.ro este un amic vesel si simpatic, mereu la indemana, mereu binevoitor. Lucreaza pentru proiectele tale gasind cele mai bune solutii pentru acasa cu ajutorul unei game largi de produse. Magazin online pentru casa, gradina si proiecte DIY, NeaKaisa pune la dispozitia clientilor variante de instalatii sanitare si electrice, articole de baie, scule si unelte de mana si electrice, masini de gradinarit si materiale de constructii. Adaptat tuturor bugetelor si nevoilor clientilor sai.

Si, totusi de ce noi? Pentru ca intelegem exact de ce nu trebuie sa fim de acord! Cele mai bune idei se nasc din contraziceri vii si argumente aprige. Lucrul in echipa inseamna mentalitati diferite, gusturi uneori contrare si preferinte unice.

NeaKaisa.ro nu vine in fata voastra cu experienta multor ani de activitate in domeniu. Si atunci, de ce noi? Pentru ca suntem tineri, veseli si voiosi, lucram cu spor, suntem in permanenta dezvoltare si traim dupa normele inovatiei.

Si, totusi de ce noi? Pentru ca intelegem exact de ce nu trebuie sa fim de acord! Cele mai bune idei se nasc din contraziceri vii si argumente aprige. Lucrul in echipa inseamna mentalitati diferite, gusturi uneori contrare si preferinte unice. Compromisul este cel mai greu de gasit atunci cand este vorba despre casa ta. Stim foarte bine, pentru ca dupa discutii in contradictoriu care s-au extins de la o zi la alta in cursul unei luni intregi, am ajuns la o solutie prin intermediul lui Nea Kaisa. Mandrul mester din exterior care a ascultat atat argumentele Laurei care cauta o varianta estetic placuta, cat si pe cele ale lui Vlad care voia o varianta practica. Imbinand cele doua cerinte, Nea Kaisa s-a dovedit a fi nu numai un consultant, ci insasi solutia.

Bineinteles, discutiile nu s-au oprit acolo, permanent este cate ceva de imbunatatit prin casa, pornind de la schimbatul unei lampi si pana la alegerea accesoriilor din baie, iar contradictoriul a devenit un stil de viata. De care, una peste alta, nu ne plangem, ci suntem mandri si bucurosi datorita rezultatelor pe care le aduce cu sine.

Categorii de produse disponibile pe Neakaisa.ro:

  • Obiecte sanitare din ceramică
  • Gresie & Faianță
  • Parchet
  • Chiuvete & baterii bucătărie
  • Pompe & Hidrofoare
  • Utilaje grădinărit
  • Generatoare
  • Scule electrice & DIY