X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Fotocolaj

Fotocolaj

Primesti inapoi 15 %

Amintirile de familie, calatorii, botezul, primul an din viață, evenimentele școlare și taberele, poveștile de dragoste, logodna, nunta, trash the dress, momentele prețioase în familie de sărbatori, locul acestor amintiri este în albumele Fotocolaj.

Impreuna dam valoare miilor de fotografii pe care le facem zi de zi si rareori mai revenim asupra lor, amintirile si emotiile merita retraite.

Produsele fotocolaj sunt foarte simplu de gestionat pentru afiliere si promovare, calitatea e premium, pe hartie foto si aplicatie imbunatateste orice fotografii, inclusive cele mai vechi scanate sau facute cu telefonul.

Avem o oferta de peste 100 de produse configurabile, care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de fotografie, care doresc sa isi pastreze amintirile din vacanta, de la petrecerile cu prietenii, intalnirile cu familiile si iesirile cu colegii de birou sub forma unor albume foto elegante, tablouri canvas, calendare, cosaters, cani, magneti, poze 3d, felicitari si vederi.

Fotocolaj.ro se adreseaza in special celor care doresc sa isi creeze singuri online albumele sau produsele personalizate folosind propriile fotografii, pe platforma online, fara a fi necesar sa instaleze programe aditionale. Noi ne ocupam cu mare atentie la imprimarea lor si le livram in cel mai scurt timp posibil. Pentru clientii care doresc pot alege ca noi sa facem si aranjarea pozelor, ca un serviciu aditional contra cost.

fotocolaj.com/