X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
CreditFix

CreditFix

Primesti inapoi 0 Lei

Credit Fix IFN oferă credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid este necesar doar sa selectezi suma și perioada dorită pe site-ul www.creditfix.ro., să completezi cererea de credit, să încarci copia C.I si extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima lună incheiată. Poți solicita pană la 1000 de lei pentru o perioadă de 35 de zile și vei avea banii pe cardul de salariu în aproximativ 2 ore.

Doar prin CreditFix.ro poți obtine un produs unic, un credit preaprobat, o rezervă de bani, la dispoziția ta pe care sa o poți accesa urgent telefonic sau din contul de client, atunci când întampini o situație neprevazută.
Împrumuturile oferite de instituția noastră se adresează celor care au un venit lunar constant încasat pe un card bancar, chiar și celor cu pensii sau salarii mici și care având de rezolvat o problemă urgentă au nevoie de bani pe termen scurt.

Condițiile de creditare sunt:
● vârsta minimă 18 ani
● încasarea venitului pe card
● venit lunar net de minim 500 de lei.
● acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Suntem o instituție financiară nebancară autorizată de Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul General cu numarul RG-PJR-43-110296.

creditfix.ro

Salvează