X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Konvayo

Konvayo

Primesti inapoi 5 %

KONVAYO.COM - "THE LUXURY EYEWEAR EXPERT" – este un magazine online dedicat tuturor celor care apreciaza frumusetea, bunul gust si autenticitatea.

Site-ul ofera o selectie variata de OCHELARI DE SOARE, OCHELARI DE VEDERE, LENTILE DE CONTACT si alte accesorii conexe de optica - pentru cei care cred, ca si noi, in sloganul pe care ni l-am ales: "YOUR FACE IS YOUR STORY".

Cu sopul de a pune in valoare personalitatea clientilor nostrii cu accesorii de calitate garantata, Konvayo.com are o oferta variata de optica estetica sau de vedere de la marci celebre, (RAYBAN, VOGUE, ESCADA, CK, GUESS, FURLA, POLICE, POLAROID) sau producatori renumiti de lentile de contact (ALCON, BAUSCH&LOMB, Johnson&Johnson)

Konvayo.com este o invitatie adresata tuturor celor care vor sa se bucure de branduri de lux globale, produse autentice si certificate, care sunt acum disponibile in Romania prin intermediul site-ului si pentru care nu mai e nevoie sa calatoresti prin strainatate sau sa astepti primul duty free dintr-un aeroport ca sa fie ale tale.

Konvayo.com este intr-un efort permanent de diversificare a ofertei de branduri exclusiviste, renumite la nivel global prin adaugarea de noi nume célèbre la portofoliul déjà existent de produse originale distribuite.

konvayo.com