X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Inspectorauto

Inspectorauto

Primesti inapoi 2.5 %

InspectorAuto.ro rezolva o problema majora cu care orice comparator de masina second hand se confrunta: alegerea unei masini cu istoric curat, fara accidente grave. Ne-am propus sa aducem transparent si onestitate in cele peste 400.000 tranzactii auto cu masini second hand care au loc anual in Romania.

Oferim persoanelor care sunt in cautarea unei masini second hand raporte de daune pentru Romania si UE (momentan, pentru 7 tari, urmand sa ne extindem lista statelor UE din care oferim date despre accidentele autoturismelor). O simpla verificare dupa VIN-ul masinii  returneaza informatii detaliate despre daunele anterioare ale autovehiculului si daca masina a fost raportata ca furata in 6 tari din UE (inclusiv Romania).