X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Dorim să vă solicităm consimțământul dvs privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a vă putea contacta cu detalii referitoare la cashback, oferte speciale și reduceri de preț, premii, vouchere, concursuri, promoții exclusive dedicate doar abonaților și alte informații.

Va puteți modifica preferințele și vă puteți dezabona de la aceste comunicări în orice moment folosind link-ul de dezabonare din josul e-mail-urilor pe care le primiți de la noi.

În scopul furnizării serviciilor prezentate pe site datele personale de înregistrare sunt: e-mail, nume şi prenume, adresa poştală, cont bancar, număr de telefon şi informaţii de facturare pentru companii.

Datele sunt necesare în vederea procesării cashback-ului sau a primirii premiilor, corespondenței și soluţionării cererilor şi reclamaţiilor utilizatorului.

Datele personale de înregistrare sunt procesate conform Politicii de Confidenţialitate