X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X

Termeni şi Condiţii

Termenii şi Condiţiile sunt pentru protecția dvs și pentru a sublinia obligațiile noastre pentru dvs în calitate de utilizator

Introducere

Acest Acord este un document legal obligatoriu, care stabilește drepturile și obligațiile dvs. precum și pe cele ale MyCashBack.ro ("noi" sau "MyCashBack.ro"), în legătură cu acest site şi serviciile oferite de noi prin intermediul acestuia ("Serviciul MyCashBack.ro"). Trebuie să va faceți timp să cititi acest Acord înainte de înregistrarea dvs. ca Utilizator al Serviciului MyCashBack.
Prin înregistrarea ca utilizator al MyCashBack, sunteți de acord să incheiaţi un contract cu noi pe termenii acestui Acord. Trebuie să fiti conștienți de faptul că prezentul Acord se poate modifica din timp în timp, în conformitate cu clauza 10 de mai jos.

Persoanele care se înregistrează pentru Serviciul MyCashBack devin "Utilizatori MyCashBack.ro".

1. Serviciul MyCashBack.ro

Serviciul MyCashBack.ro permite utilizatorului MyCashBack.ro ("utilizator" sau "tu" sau "dvs") sa câștige cashback pentru achiziții confirmate de către magazinele on-line.
Pentru a beneficia de cashback magazinul trebuie să confirme că achiziționarea făcută de utilizatorul MyCashBack este urmărită, autentică și de success, să efectueze plata comisionului rezultat - comision care trebuie să fie primit de către noi (ca urmare devenind "cashback").
Perioada de timp pentru primirea cashback-ului de catre MyCashBack.ro variază de la magazin la magazin.
Când MyCashBack.ro face referire la magazine on-line, ne referim la vânzători și furnizori de bunuri sau servicii și alte companii care lucrează cu noi.

2. Deţinere cont MyCashBack.ro

Toți deținătorii de cont trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a obține calitatea de utilizator. Trebuie să vă înregistrați pentru Serviciul MyCashBack.ro folosind informații exacte și actuale despre dvs. - inclusiv numele corect, adresa și orice alte detalii solicitate. Când vi se cere să oferiţi detalii cu privire la contul bancar unde doriți să primiți plățile (metoda dvs. de primire a cashback-ului), trebuie să va asiguraţi că sunteţi pe deplin îndreptățit să folosiţi acest serviciu.
Dvs. trebuie să păstrati aceste informații actualizate prin intermediul contului dvs. de utilizator.

Prin conectarea la MyCashBack.ro cu un serviciu terț (de exemplu, Facebook), ne daţi permisiunea de a accesa și de a folosi informațiile de la acest serviciu, ca permis de către acest serviciu, si pentru a stoca acreditările dvs. de logare pentru acest serviciu.

La MyCashBack.ro luăm în serios securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Puteți vizualiza Politica noastră de confidențialitate aici. Aceasta conține informații importante despre modul în care avem de-a face cu informațiile dvs. personale pe care le furnizați prin intermediul contului dvs. de utilizator MyCashBack, inclusiv informații derivate din activitatea Metodei de primire a cashback.

Rețineți că metoda dvs. de primire a cashback poate avea reguli cu privire la suma maximă sau minimă pe care o puteți primi și poate percepe cheltuieli aditionale de plată. Vă rugăm să consultați banca dvs. pentru a vizualiza aceste taxe dacă este cazul.

Important: Trebuie să vă asigurați că adresa de e-mail care o deținem pentru dvs. este menținuta valabila și că aveți acces complet la ea. Noi vom trimite actualizări importante care se referă la fondurile ce vor fi trimise în contul dumneavoastră. Dacă vă schimbați adresa de e-mail, trebuie să vă asigurați că acesta este actualizată in contul dvs. de MyCashBack.ro în secțiunea de utilizator al site-ului nostru.

3. Cashback

După ce deținătorul contului încheie cu succes un referer confirmat și odată ce am primit cashback-ul rezultat pentru referrer-ul confirmat, acesta poate sa-şi retragă banii în contul bancar.
Un minim de 30 lei trebuie să fie în contul de utilizator înainte de a putea fi transferate fondurile titularului. Aceasta valoare se aplica numai utilizatorilor care deţin conturi bancare in lei, in Romania. Pentru retragerile utilizatorilor din Uniunea Europeana şi restul lumii valoarea minima este de 400 lei din care se scade comisionul de conversie valutara in moneda locala a utilizatorului MyCashBack.ro.

Taxele bancare de trimitere vor fi suportate din valoarea care se retrage.
Pentru situaţia in care banii trimişi prin transfer bancar se intorc din cauza datelor de inregistrare eronate sau greşite se va debita suma perceputa de banca din valoarea returnata in contul de MyCashBack.ro.

NOTA

Cashback-ul este plătit numai pentru valoarea prețului total de achiziție al articolelor, nu la valoarea totală a coșului de cumpărături. Cashback-ul (comisionul promis de magazinul partener) se aplică la valoarea comenzii dvs. fara TVA şi fără transport.

De exemplu, pentru bunuri cumpărate in valoare de 100 lei, fără transport, cu un cashback de 5% va rezulta un cashback de 4,20 lei pentru titularul contului de membru MyCashBack.

- scadem din 100 lei TVA-ul de 19% care se aplică la acest tip de produse (atentie, există produse sau servicii cu alte valori ale TVA)
- valoarea fara TVA este 84,03 lei;
- cashback-ul dvs. este, la o comanda finalizata, de 84.03 lei x 5,0% = 4,20 lei.

Vă rugăm să rețineți că există diverse circumstanțe în care o tranzacție de la un magazin partener nu se poate constitui într-un referrer confirmat, și deci nu poate rezulta un cashback din aceasta. În aceste condiții, dar fără a se limita la urmatoarele circumstanțe, cashback-ul nu va fi plătit titularului și va fi reținut la noi, și anume:

- În cazul în care plata cashback-ului pe care îl primim nu este atribuit unui referrer confirmat sau asociat cu titularul de cont (cum ar fi cazul în care titularul nu este logat în Serviciul MyCashBack.ro atunci când se face o achiziție)
- Tranzacția la care se referă cashback-ul este anulată / rambursată
- Cashback-ul este atribuit titularului de cont MyCashBack.ro sau unui fost membru care:

  • a fost suspendat de către noi conform clauzei 6 din prezentul Acord
  • a fost asociat cu orice activitate frauduloasă sau orice încălcare a acestui Acord
  • a fost folosit pentru a face achiziții în numele, sau în beneficiul, oricarei alte persoane
  • în cazul care cashback-ul este ținut, sau atribuibil unui membru care a fost inactiv pentru mai mult de doi ani

Referrer-ele confirmate efectuate la magazine care nu se află în România sunt de obicei plătite în moneda locală a magazinului. În aceste condiții cashback-ul va fi plătit în lei către titularul contului de membru MyCashBack.ro. Taxele vor fi suportate de deținătorul contului de membru MyCashBack.ro pentru conversia monedei locale a magazinului in lei.

4. Programul de Referrer

Pentru fiecare utilizator nou îndrumat catre MyCashBack.ro, de către un utilizator existent MyCashBack.ro, MyCashBack va plăti 5% din comisionul incasat de utilizatorul nou catre utilizatorul existent fara a diminua comisionul noului utilizator.

5. Politica de confidențialitate

Ne pasă de viața privată și securitatea utilizatorilor MyCashBack.ro. Intelegeti ca prin utilizarea MyCashBack.ro va dati explicit consimțământul pentru colectarea, utilizarea și stocarea informațiilor dumneavoastră personale de identificare așa cum sunt prezentate în politica noastră de confidențialitate.
Politica noastră de confidențialitate face parte din prezentul Acord și prin intrarea dvs. în prezentul Acord, de asemenea, vă dati consimțământul pentru modul în care se gestionează datele dvs. personale în conformitate cu această politică. Având în vedere caracterul global al World Wide Web (abreviat www), vă rugăm să rețineți că o postare pe site-ul MyCashBack.ro poate fi accesibila pentru utilizatorii de internet din întreaga lume.

6. Abuzul in website-ul MyCashBack.ro

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula orice acces al utilizatorilor MyCashBack la Serviciul MyCashBack.ro, sau părți ale acestuia, în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă deținătorul contului în cauză încălcă dispozițiile prezentului Acord. Contul de utilizator ar trebui să fie utilizat numai pentru achiziții pentru folosul propriu, și nu în numele sau în beneficiul oricărei alte persoane. În cazul în care contul dvs. este închis sau dezactivat pentru orice alt motiv, atunci cashback-ul va fi confiscat și alte operațiuni care ar putea deveni altfel creditate în contul dvs. nu vor fi considerate a fi aplicabile.

În cazul în care se constată că site-ul MyCashBack.ro este modificat în orice fel, inclusiv modificare URL-uri, postarea de URL-uri neautorizate în medii publice, e-mail de camuflare, script-uri automate sau orice este considerat de noi a fi utilizat anormal, atunci am putea închide contul și orice câștiguri pot fi pierdute. Spam-ul in rețele sociale este strict interzis si contul dvs. de utilizator MyCashBack poate fi suspendat pentru comportament abuziv.

7. Conturile inactive

În scopul de a minimiza cheltuilile noastre generale de administrare, sau pentru orice alt motiv, ne rezervăm dreptul de a rezilia conturi inactive. În scopul de a menține un cont activ și pentru asigurarea că nu sunt marcate ca latenţe, nu este nevoie de tranzacții de cumpărare ci doar aveți nevoie pur și simplu să vă conectați la contul dvs., cel puțin o dată la șase luni.

8. Despăgubire

Sunteți de acord să despăgubiți MyCashBack.ro împotriva tuturor obligațiilor, revendicărilor și cheltuielilor care pot apărea din sau în legătură cu orice încălcare a prezentului Acord de către dvs. direct sau prin intermediul contului dvs. de utilizator sau orice tranzacție cu un magazin partener cu MyCashBack.ro.

9. Acordul integral

Prezentul Acord este destinat să conțină întregul dvs. acord cu noi în ceea ce privește Serviciul MyCashBack.ro; noi credem că este corect și rezonabil.

MyCashBack.ro își rezervă dreptul de a modifica prezentul Acord de utilizare, cu efect în viitor. În cazul în care orice termen al acestui Acord este considerat invalid sau inaplicabil, restul din prezentul Acord rămâne în vigoare. MyCashBack.ro va modifica Acordul din timp în timp. Utilizarea în continuare a MyCashBack.ro după orice astfel de schimbare constituie acceptarea de către dvs. a noului Acord.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare din termenii Acordului, sa nu utilizați sau accesați (sau să continuati sa accesati) MyCashBack.ro.
MyCashBack.ro nu este responsabil pentru orice filtrare automată a dvs. sau a operatorului de rețea aplicabile e-mailurilor de notificare pe care noi le vom trimite la adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat in site.
Dvs. și MyCashBack.ro suntem contractori independenți, și nici o agenție, parteneriat, joint venture sau relație angajat-angajator nu este destinată sau creată de acest Acord.

10. Publicitate

MyCashBack.ro poate afișa reclame publice și alte informații adiacente sau incluse cu comentarii ale utilizatorilor. Acest lucru nu va acordă dreptul la compensație pentru astfel de anunțuri. Maniera, modul și măsura unei astfel de publicităţi poate fi schimbată fără o notificare prealabilă specifică pentru dvs.

11. Traduceri

Pentru confortul dumneavoastră s-ar putea traduce acești Termeni si în alte limbi. Cu toate acestea, versiunea în limba romană guvernează relația dvs. cu MyCashBack.ro, precum și orice neconcordanțe între diferitele versiuni vor fi rezolvate în favoarea versiunii în limba romană.

12. Programul de Referrer al MyCashBack

MyCashBack.ro va plăti pentru fiecare nou utilizator pe care dvs. îl recomandaţi și care apoi cumpără din oricare dintre magazinele partenere ale MyCashBack.ro şi care îi oferă cashback. Aveți posibilitatea să recomandaţi cator persoane doriţi fără o limită de castig prin programul nostru de referrer.

Pentru a vă califica in programul de Referrer al MyCashBack.ro, trebuie să fiţi utilizator al MyCashBack.ro și să vă asiguraţi că utilizați propriul referrer unic de URL.

Următoarele active nu vor fi considerate acceptabile pentru bonusul de referrer:

  • Auto-referrer
  • Postarea link-ului dvs. de referrer pe orice pagină de Facebook cu magazinele partenere MyChashBack.ro sau pe forumuri.
  • Efectuarea de activitate spam cu URL-ul dvs. de referrer.

Toate deciziile cu privire la programul de Referal al MyCashBack.ro sunt definitive și la discreția noastră.