X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X

MyCashBack.ro

Usurinta de a căuta si de a cumpăra online, în confortul din propria dvs casă si în timpul dvs liber este de nepretuit. Ultimul lucru de care aveti nevoie este să mergeti de la un magazin la altul în căutarea celei mai bune oferte.

Cu MyCashBack.ro economisiti timp, platiti mai putin, aveti mai multe magazine, cumparati mai mult! Obtineti bani înapoi de la magazinele online pentru achizitii pe care probabil oricum va gândeati sa le faceti.

www.mycashback.ro oferă membrilor sai numai avantaje.

  • Sa faceti cumparaturi online din fata calculatorului, tabletei, telefonului prin conectarea la contul dvs de MyCashBack.ro si sa cumparati de la magazinele favorite.
  • MyCashBack.ro are probabil cele mai bune oferte de cashback, la peste 600 de magazine online.
  • Acopera toate categoriile de bunuri si servicii care se pot achizitiona online (sunt peste 130 de magazine in categoria fashion cu cele mai populare branduri, site-uri prin care poţi cumpăra bilete de avion online, etc.).
  • In calitate de membru al MyCashBack.ro sunteti informat de vânzările exclusive sau reduceri speciale care au loc la cele mai frecventate magazine ale site-ului si primiti recomandari de magazine online similare care merită sa fie verificate.
  • Invitati prietenii sa cumpere prin intermediul MyCashBack.ro si primiti 5% din fiecare cashback castigat de prietenii dvs fara sa cumparati absolut nimic, cu cat aveti mai multi prieteni care fac cumparaturi cu atat castigati mai mult. Procentul de 5% este suportat in intregime de MyCashBack, prietenul dvs va primi 100% din cashback.

Inregistreaza-te gratuit!

Salvează