X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Albirea-Dintilor

Albirea-Dintilor

Primesti inapoi 0 %

Compoziția benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeași cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferența? Aceleași rezultate la un preț mult mai mic. Crest Whitestrips aparține companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testată de timp. Din 2001 pe piața S.U.A.

Crest produce benzi care pot fi purtate 30 minute sau 60 minute pe zi pentru mai mult comfort. Produsele noastre conțin același ingredient ca și cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dinții.Toate studiile producătorului arată că Crest Whitestrips nu pune în pericol smalțul dinților.

Rezultate vizibile pot varia de la o persoană la alta, dar majoritatea persoanelor încep să vadă rezultate până la jumătatea ședințelor, cu rezultate incredibile după încheierea tratamentului. Dacă timpul este o prioritate, vă recomandăm să încercați Crest Whitestrips Professional Effects, pentru a vedea rezultate în doar 3 zile. Orice sistem de albire de dinți Crest Whitestrips vă oferă dinți mai frumoși, vizibil mai albi, garantat!

Garantăm că orice produs Crest Whitestrips albește dinții. Crest Whitestrips 3D Whitening Boost nu numai că albește dinții dar îi protejează de depunerile de piatră (tartru).

Plasturii subțiri, ușor de purtat, oferă un ingredient de albire care protejează smalțul și care nu va dăuna lucrărilor protetice sau obturațiilor cu compozit. Dacă aveți lucrări protetice sau pete în urmă tratamentelor cu medicamente puternice, vă rugăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră stomatolog dacă folosirea tratamentului de albire este în regulă. Crest Whitestrips este cel mai apreciat și cel mai bine vândut produs din Statele Unite.Cu sute de mii de clienți mulțumiți și recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfectă pentru albirea dinților.

albirea-dintilor.com