X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
SanatateLaTineAcasa

SanatateLaTineAcasa

Primesti inapoi 0 %

sanatatelatineacasa.ro – magazinul sănătății familiei tale - este un magazine online dedicat celor care au grijă de sănătatea lor și pun preț pe ideea de a apela la produse de calitate (suplimente alimentare, cosmetic sau dispozitive medicale). Sanatatelatineacasa.ro a apărut din nevoia de a veni mai aproape de comunitatea noastră, de cei care aleg produsele Doppelherz, Protefix, Alpecin, Plantur 39 și Vagisan.

Câteva cuvinte despre brandurile pe care le găsești pe sanatateletineacasa.ro:

• Doppelherz - este brandul de suplimente alimentare numărul 1 în Germania, cu o tradiție de peste 100 de ani. Ocupă poziția principală în centrul portofoliului nostru, cu peste 50 de suplimente alimentare prezente pe piața farmaceutică din România.

• Protefix are peste 50 de ani experiență în oferirea de soluții optime pentru purtarea, întreținerea și folosirea completă a protezei dentare: creme adezive pentru fixarea protezelor dentare sau tablete de curățare a acestora, pentru o igienă corectă.

• Alpecin de la Dr. Wolff oferă produse eficiente pentru un păr sănătos și creșterea puternică a firelor de păr. De la șampoane cu efect specific pentru diverse tipuri de scalp, până la loțiuni ce îngrijesc zilnic rădăcinile firelor de păr, oferindu-le suficientă energie pentru a crește.

• Plantur 39 este o gamă de șampoane și balsamuri pentru păr, creată special pentru a satisface nevoile părului femeilor care se apropie sau au împlinit deja 40 de ani.

• Produsele Vagisan au fost special concepute pentru a promova sănătatea femeilor și pentru a contribui la menținerea sănătății zonei genitale feminine, oferind un adevărat ajutor persoanelor ce suferă de uscăciune vaginală.

sanatatelatineacasa.ro%20